Werken bij

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière?

Voor jonge startende huisartsen zijn we een top plek om te beginnen met een praktijk samen met ervaren collega’s. Je krijgt veel ruimte voor eigen ontwikkeling en hoeft je niet te vermoeien met het management van de praktijk. Flexibele werktijden met de zekerheid van een dienstverband. Je maakt gebruik van de modernste methoden en technieken en werkt in een prettige omgeving. Professionele consultatie behoort tot onze standaard gereedschapskist.

Maar ook voor de meer ervaren huisarts zijn wij een goede plek om je verder te ontwikkelen. Spreekt onze visie je aan? Ben je redelijk digitaal of wil je je daar graag in verdiepen? Wil je mee ondernemen binnen de nieuwe DokPlus organisatie? Kom bij ons op gesprek.

Maar we zijn niet alleen voor artsen een top plek om te werken. Ook de doktersassistenten, praktijkondersteuners, physician assistants, verpleegkundig specialisten, artsen in opleiding en ander ondersteunend personeel moeten elke dag met een fluitend gevoel naar hun werk gaan. We werken binnen DokPlus samen als een team. Iedereen is even belangrijk. Samen komen we tot topprestaties.

Wil je meebouwen aan de moderne en nieuwe zorgorganisatie van morgen?